Billige gravsten – Priser fra 5.995,-

Smuk gravsten til en god pris

At vælge en gravsten er en vigtig del af at mindes en elsket. Men det kan både være dyrt og uoverskueligt at planlægge en begravelse, og vi har som stenhuggere fuld forståelse for, hvis I ønsker at holde prisen på gravstenen nede.

Som efterladt er det vigtigt at kunne koncentrere sig om det vigtigste som er, at skabe en smuk og mindeværdig begravelse for en man har haft nær. Mange har derfor brug for at der er ro på økonomien og vi ved, af erfaring, at en billig gravsten sagtens kan være med til at skabe et smukt og personligt minde. Gravstenens design, materialevalg og inskription er med til at indfange og hylde den afdøde – uanset hvad gravstenen har kostet.

Prisen afhænger af materialevalg

Hos Stenhugger Fyn kan vi hjælpe med en billig gravsten, hvor prisen varierer alt afhængig af valg af materiale, skrifttype og antal tegn. Samtidig vil du skulle bidrage med afhentning af stenen, og at der ved afhentning betales kontant. Selvom prisen på gravstenen er billig så har I stadig rig mulighed for at designe den præcist til jer.

Find inspiration til valg af gravsten hos vores udstillinger

Når I skal vælge gravsten finder dette sted ved en af vores udstillinger. Udstillingen Sandager har adressen Mølle 6, 5772 Kværndrup og vores udstilling og værksted Tåsinge har adressen Vesterballevej 5, 5700 Svendborg. Vi sørger for at der er god tid til kyndig vejledning og vi rådgiver jer hele vejen igennem. Det er vigtigt for os at det er i et tempo der passer til jer.

Hos Stenhugger Fyn opfordrer vi jer til at besøge os og se vores tidligere arbejde på vores udstillinger på Fyn, da I her kan få en fornemmelse af vores forskellige typer af sten. På vores udstillinger kan I også finde mere inspiration til inskriptionen på gravstenen, som er en stor del af gravstenen som et personligt mindesmærke. Det er nemlig vigtigt for os, at det ikke bare er en forhastet beslutning at vælge en billig men smuk gravsten – I skal have den sten, der passer lige netop til den unikke personlighed og som I, som pårørende, er tilfredse med.

Samtidig sørger vi også for fuld gennemsigtighed, så prisen på gravstenen aldrig bliver mere end det vi har aftalt. Afhængigt af jeres ønsker, har vi rig mulighed for at tilpasse gravstenen – Læs mere om hvad vi kan tilbyde her.

Eksempler på billige gravsten kunne være:

Prisen på gravstenen afhænger bla. af stentypen, skrifttype og antallet af tegn på gravstenen.

Urnesten max. 35 x 45 cm med inskription, op til 30 tegn med skriftfarve, afhentet og kontant betaling af den aftalte pris.

Udvalgte plænesten 40 x 60 cm med inskription, op til 30 tegn med skriftfarve, afhentet og kontant betaling af den aftalte pris.