Urnegravsten, gravsten og Granitsten med dekoration

Personlige gravsten med dekorationer

Med en dekoration kan I være med til at lave en anderledes og personlig gravsten, der er designet så den passer netop til jer og til afdøde. Dekorationen på gravstenen kan både være et symbol eller et billede, der fortæller en historie eller noget særligt ved afdøde, og som på den måde bliver et smukt og varigt minde som I kan blive husket på, når I besøger gravstenen i mange år.

Vi har et bredt katalog af forskellige figurer og symboler, som kan indgraveres på både gravsten, urnegravsten og gårdsten. Her på siden kan i se eksempler på forskellige dekorationer til gravstene, der kan fungere som inspiration og give jer idéer til hvordan jeres gravsten skal se ud. Vores dygtige stenhuggere står klar med vejledning, hvis i ønsker et andet design til jeres gravsten, og vi hjælper gerne med at kombineret netop jeres dekoration på den gravsten som I har udvalgt.

Design jeres eget gravsted og gravsten

Uanset om I vælger en klassisk figur eller noget helt unikt, er en dekoration på gravstenen en god måde at huske det specielle ved afdøde. Når I selv designer jeres gravsten, giver I besøgende til gravstedet et varigt og unikt minde, som altid vil stå helt særligt i erindringen. Mulighederne for at sætte jeres eget præg på gravstedet og gravstenen er mange, og vi giver gerne del helt rigtige rådgivning i processen, så i får et slutresultat som er afdøde værdigt.

På vores stenhuggerier hjælper vi med alt det praktiske, og tager jer gennem alle de overvejelser I skal gøre, når i designer jeres eget gravsted. F.eks. hjælper vi jer med at finde den rigtige gravsten til gravstedets størrelse og udseende, og giver jer gode råd, så stemningen på gravstedet kommer til at være helt jeres egen.

Du kan læse mere om hvordan I designer jeres egen gravsten her.

Besøg vores stenhuggerier og få inspiration til jeres gravsten

På vores stenhuggerier i Kværndrup og på Tåsinge er der rig mulighed for at blive inspireret blandt vores store udvalg af gravsten med dekorationer. På udstillingerne kan du tage dig god tid til at kigge rundt på de forskellige gravsten og få gode ideer til dit helt eget design. Har du et særligt ønske til en specifik type gravsten med en særlig form for dekoration, står vi også klar til at hjælpe dig. Vores stenhuggere har stor erfaring, og giver sig altid tid til at spørge ind til jeres behov, så I får en gravsten der passer til jer.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til valget af gravsten? Kontakt os i dag og få en snak om dine muligheder. Vi hjælper også gerne med kreative ideer til en personlig løsning.

Har du specielle ønsker til jeres gravsten eller gravsted, laver vores stenhuggere gerne et forslag eller kommer med en idé.