Design af gravsten

Designet på jeres gravsten kan betyde meget for de pårørende, og skabe et varigt og personligt minde for de efterladte. Det kan derfor være en god idé at I bruger tid på at designe gravstenen, så den passer præcist til gravstedet og til jeres ønsker. Under designet kan I ændre på hele udseendet af gravstenen. På vores stenhuggerier på Sandager og Tåsinge har vi et stort udvalg af sten, overflader, former, størrelser, tekster og udsmykning, som gør at gravstenen både bliver smuk og personlig, imens den skaber en fortælling om afdøde.

Se designet af gravstenen, før arbejdet udføres

Hvordan ønsker I at gravstenen skal se ud? Det kan være svært at forestille sig præcist hvordan gravstenen kommer til at se ud for sit indre blik, og det kan være svært at beslutte sig uden at have set det endelige resultat. Derfor giver vi dig mulighed for at se dit designet af gravstenen, skrifttypen samt eventuelle dekorationer visuelt, før vi laver gravstenen.

Vi viser dig et computerdesign af hvordan den valgte gravsten vil se ud med dit design på. Du har herefter mulighed for at komme med de rettelser du ønsker, før vi begynder at udforme stenen efter dine præferencer.

Tilpas gravstenen efter jeres ønsker

Designet på jeres gravsten er en personlig sag, og der er ofte stærke følelser forbundet med designet. Hos vores stenhuggere har I derfor mulighed for at tilpasse gravstenen lige som I ønsker den. Har I helt specifikke ønsker til gravstenen, som I ikke ser som en valgmulighed, skal I ikke tøve med at spørge os. Vores dygtige stenhuggere har stor erfaring med specialopgaver, og kan ofte designe gravstenen så den passer præcist til jer.

Mangler I ideer eller inspiration til hvordan gravstenen skal se ud? I er altid velkomne til at kontakte os og få gode råd til at finde det, der falder i netop jeres smag. Med et stort udvalg af sten, former og typer, har vi fuld forståelse for at det kan være et vanskeligt valg at træffe, og vi giver altid kyndig vejledning i jeres tempo.
Drejer det sig om design af plænesten står vi også klar til at hjælpe. I kan læse mere om plænesten her. 

Vi computerdesigner gravstenen til jer, så I har mulighed for at ændre eller lave tilføjelser inden vi laver gravstenen.

Herunder er vist eksempel på hvordan det foregår.