Bronzedekorationer

Der findes mange forskellige bronzedekorationer, som lever op til enhver smag og ønske. Her vises kun et ganske beskedent udvalg, hvor du kan se resten i vores katalog. Bronzedekorationerne glitrer i solen og giver gravstenen et klassisk look prydet med ekstra detaljer.  

Kom forbi vores udstilling i Sandager eller på Tåsinge og få inspiration blandt vores udvalg af eksempler på bronzedekorationer på gravsten. På den måde kan du se, hvordan dekorationerne samspiller med stenens udseende. Den kan enten være meget detaljeret og med forskellige farvenuancer, eller ensfarvet, hvor dekorationen står i centrum sammen med inskriptionen.  

Stort udvalg af bronze dekorationer

Bronzedekorationer fås i mange forskellige afskygninger og vi har et stort udvalg af både klassiske og mere unikke symboler og dekorationer. Har du et specifikt ønske til udformningen af en dekoration, vil vi gøre vores for at efterkomme dette og finde den bedste løsning. Vi står klar med kreative ideer til flotte dekorationer i samspil med inskription i bronze.  

Giv gravstenen et personligt præg

Dekorationer er med til at gøre gravstenen unik og vælges der et symbol, der står jeres hjerte nær, vil det være med til at afspejle afdødes personlighed. På den måde er dekorationer en god måde at udtrykke kærlighed, savn og tro.  

Er du i tvivl om hvordan gravstenen skal designes? Du er altid velkommen til at kontakte os og få kompetent rådgivning. Besøg også endelig vores udstilling og få god inspiration.