Gravsten uden dekoration

Ønsker I en gravsten med et enkelt og stilrent design, tilbyder vi et stort udvalg af gravsten uden dekorationer. Her er det i stedet gravstenens udseende samt tekst der kommer i fokus, og som kan skabe en særlig og simpel fortælling om afdøde. Vores gravsten spænder vidt i form, størrelse og udseende, så selvom gravstenen ikke har dekorationer, er der stadig mange muligheder for at sætte jeres eget personlige præg på stenen.

Gravsten i mange granittyper og modeller

Med vores brede udvalg af gravsten kan du finde netop den sten, der passer til jeres ønsker. I vores stenhuggerier er det let at blive inspireret af forskellig stil, type, størrelse og facon.

På udstillingerne i Sandager og Tåsinge kan du gå på opdagelse i mange forskellige gravsten, hvor du i ro og mag kan finde den perfekte sten til jer. Vi har åbent alle dage, og har du et særligt ønske til stentype, tager vi gerne udfordringen op. Derudover er vi kreative til at komme med gode løsninger og ideer. Vi giver kyndig vejledning i processen, så du med garanti får et slutresultat, der vækker glæde og gode minder.

Har du brug for rådgivning til dit valg? Som stenhuggeri med over 20 år erfaring har vi mange gode ideer til at realisere netop det du har i tankerne. Med mange muligheder kan det være svært at finde frem til det helt rigtige valg. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om hvordan, dine ønsker kan realiseres.

Udstillingerne har åbent alle dage – I er velkommen til at gå rundt og kigge

Herunder er vist et udvalg af gravsten i natursten – forskellige modeller og granittyper.