Skrifttyper til indhugning

Skriften på gravstenen er central for budskabet og gravstenens udseende. Skriften skal være tydelig at læse på god afstand og være solid til at holde mange år frem. Hos Stenhugger Fyn hjælper vi dig med at finde en skrifttype, som opfylder disse krav og som samtidig ser flot ud på den gravsten, plænesten, gårdsten mm. som I har valgt. Husk, at du også kan vælge mellem sort eller hvid skrift.


Det er muligt at designe din egen sten. Vi kan designe stenene via et computerprogram og dermed kan du prøve dig frem, indtil du finder det helt rigtige design for dig. Så snart du har valgt en type sten og en skrifttype, så designer vi det for dig i computerprogrammet og sender det til dig. Så kan du frit tilrette indtil du har det ønskede udseende og udtryk, således du kan føle dig helt tryg før vi begynder indhugningen.

Bredt udvalg af skrifttyper 

Hos Stenhugger Fyn finder du et stort udvalg af skrifttyper, du kan vælge til din indhugning. Det er endda muligt at skifte mellem skrifttyper, for eksempel en type til datoen og en anden type til et citat eller digt. 
Her kan du vælge blandt de mest klassiske skrifttyper som du ser her nedenfor, samt mange andre som vi kan vise dig fra vores katalog, når du besøger os.  Vi har udstillinger på Sandager ved Kværndrup og på Tåsinge.

Få inskription med egen håndskrift 

Skal gravstenen være ekstra personlig, kan vi også lave indhugning med din egen eller en i familiens håndskrift. Dette gør gravstenen særligt autentisk og unik, og du er sikker på at få en skrifttype, der skiller sig ud fra de klassiske. 

Har du brug for hjælp til at vælge skrifttype? Du kan altid kontakte os og få gode ideer til den mest optimale skrifttype. Da vi ved det kan være svært at forestille sig hvordan skriften vil se ud på stenen, giver vi dig altid god tid til at overveje et eller flere computerdesigns, før vi går i gang.