Skrifttyper til indhugning

Skriften på gravstenen er central for budskabet og gravstenens udseende. Skriften skal være tydelig at læse på god afstand og være solid til at holde mange år frem. Vi hjælper dig med at finde en skrifttype, som opfylder disse krav og som samtidig ser flot ud på gravstenen. Husk, at du også kan vælge mellem sort eller hvid skrift.
Du kan prøve dig frem med forskellige skriftyper. Vi sender dig et computerdesign med den ønskede skrifttype på den ønskede gravsten, og så kan du frit rette til som du synes, før vi påbegynder selve indhugningen.  

Bredt udvalg af skrifttyper 

Hos os finder du et stort udvalg af skrifttyper, du kan vælge til din indhugning. Det er endda muligt at skifte mellem skrifttyper, for eksempel en type til datoen og en anden type til et citat eller digt. 
Her kan du vælge blandt de mest klassiske skrifttyper som du ser her, samt mange andre som vi kan vise dig fra vores katalog, når du besøger os.  

Få inskription med egen håndskrift 

Skal gravstenen være ekstra personlig, kan vi også lave indhugning med din egen eller en i familiens håndskrift. Dette gør gravstenen særligt autentisk og unik, og du er sikker på at få en skrifttype, der skiller sig ud fra de klassiske. 

Har du brug for hjælp til at vælge skrifttype? Du kan altid kontakte os og få gode ideer til den mest optimale skrifttype. Da vi ved det kan være svært at forestille sig hvordan skriften vil se ud på stenen, giver vi dig altid god tid til at overveje et eller flere computerdesigns, før vi går i gang.