Dekorationer til indhugning

Hos Stenhugger Fyn tilbyder vi indhugning af dekorationer og inskriptioner på sten og gravsten, der kombinerer traditionelt håndværk med moderne teknologi. Vores erfarne håndværkere skaber præcise og smukke indhugninger, der imødekommer jeres ønsker og behov. Vi arbejder med et bredt udvalg af symboler, motiver og skrifttyper, som kan tilpasses i den størrelse og i det design som passer jer.

Indhugning i sten er en holdbar løsning der sikrer, at inskriptioner og dekorationer forbliver læselige og smukke i mange år. Uanset om det er navne, datoer, citater eller dekorative elementer sørger vi for, at hver indhugning udføres med omhu og præcision. For os er det personlige præg og jeres ønsker vores højeste prioritet.

Besøg vores udstilling

Du kan besøge vores udstillinger  Tåsinge og i Sandager for at se eksempler på indhuggede dekorationer samt få et overblik over alle muligheder fra vores katalog. På vores udstillinger finder du et bredt udvalg af gravsten med dekorationer som roser, kranse, duer, kors og andre symboler som afspejler kærlighed, fred og tro. Vores katalog er opsat til at inspirere og give dig ideer til hvad der passer flot til gravstenen. Du kan også se et lille udsnit af forskellige designs herunder.

Design din egen sten

Hos Stenhugger Fyn bruger vi et computerprogram til at designe stenen før indhugning påbegyndes. Det kan være svært at forestille sig det endelig resultat og hvordan sten, dekoration og skrifttype spiller sammen. Derfor kan du se et realistisk computerdesign med dekorationen på dit valg af sten samt inskription, så du trygt kan tage det rigtige valg.


På den måde kan du få rettet til som du ønsker og være sikker på at stenen ser ud som den skal, før vi påbegynder selve indhugningen.  Dette gælder både plænesten, gravsten, gårdsten mm.

Få udformet din egen dekoration  

Har du en specifik ide til en dekoration, du ønsker på gravstenen, står vi også klar til at hjælpe. Det kan være et symbol, der betyder noget for jeres relation, noget der afspejler afdødes personlighed eller et symbol, der er vigtigt for familien. Har du blot en idè, men er ikke helt sikker på hvordan dekorationen skal være, hjælper vi dig gerne med at specialdesigne en dekoration. Fælles for vores dekorationer er blot, at de skal være enkle, så de harmonerer med stenen.

Er du i tvivl om hvilken dekoration du skal kigge efter til gravstenen, eller har du brug for vejledning i om der overhovedet skal være en dekoration på den sten, I har i tankerne? 
Kontakt os i dag og få kompetent rådgivning helt uforpligtende.