Dekorationer til indhugning

Vores dekorationer er klassiske og kan indhugges i den størrelse det ønskes. Her ses blot et mindre udvalg fra vores katalog. Besøg vores udstillinger  Tåsinge og i Sandager for at se eksempler på indhuggede dekorationer samt få et overblik over alle muligheder fra vores katalog. På vores udstillinger finder du et bredt udvalg gravsten med dekorationer som roser, kranse, duer, kors og andre symboler som afspejler kærlighed, fred og tro. Vores katalog er opsat til at inspirere og give dig ideer til hvad der passer flot til gravstenen.  

Se et realistisk computerdesign med dekorationen på dit valg af sten samt inskription.  
På den måde kan du få rettet til som du ønsker og være sikker på at stenen ser ud som den skal, før vi påbegynder selve indhugningen.  

Få udformet din egen dekoration  

Har du en specifik ide til en dekoration, du ønsker på gravstenen, står vi også klar til at hjælpe. Det kan være et symbol, der betyder noget for jeres relation, noget der afspejler afdødes personlighed eller et symbol, der er vigtigt for familien. Har du blot en idè, men er ikke helt sikker på hvordan dekorationen skal være, hjælper vi dig gerne med at specialdesigne en dekoration. Fælles for vores dekorationer er blot, at de skal være enkle, så de harmonerer med stenen.

Er du i tvivl om hvilken dekoration du skal kigge efter til gravstenen, eller har du brug for vejledning i om der overhovedet skal være en dekoration på den sten, I har i tankerne? 
Kontakt os i dag og få kompetent rådgivning helt uforpligtende.