Plænesten og gravsten

Hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge tilbyder vi at hjælpe dig med plænesten og gravsten på Fyn. Geografien på Fyn spiller ingen rolle hos os – så om du bor i Nyborg, Faaborg, Svendborg eller på Langeland betyder ingenting. Hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge hjælper vi også med sikring af gravsten – så de ikke kan vælte. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge den helt rigtige plænesten eller gravsten, og at der ofte er mange følelser på spil i valget. Vores stenhuggere sørger derfor altid for at tage sig god tid under vejledningen af plænestenene eller gravstenene. Det betyder, at der altid tages de hensyn der skal til for at I får det produkt 0der passer præcist til jer. 

Hvad er en plænesten?

Plænesten er en gravsten, der benyttes på kirkegårdes fællesgrave og gravplæner. Forskellen på et traditionelt gravsted og en gravplæne er, at plænestenen bliver nedlagt direkte i græsset på kirkegården. En plænesten kaldes også en liggesten, da plænestenen ligger ned sammenlignet med en stående gravsten. 

Når du vælger en plænesten til et gravsted, er det ikke muligt at pynte eller personliggøre graven på samme måde som et normal gravsted. Derfor plejer man at personliggøre selve plænestenen med f.eks. dekorationer eller ekstra skrift, så man på den måde kan skabe et minde om afdøde. 

Hvis I overvejer en personlig plænesten som gravsten, er i velkomne til at Kontakte os. Vi kan også træffes på telefon  21 40 75 60 eller mail her. Vores stenhuggerier på Sandager og Tåsinge har et stort udvalg af plænesten, og vi hjælper gerne med kyndig vejledning. Vi er Svendborg og omegns foretukne stenhuggeri, men vi leverer gravsten og plænesten til hele Fyn.

Priser på plænesten og gravsten

Ifølge vores kunder hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge, har vi særdeles konkurrencedygtige priser. Det betyder, at du altid kan få din plænesten eller gravsten til en fornuftig pris. Samtidig sætter vi en ære i altid at levere et produkt i højeste kvalitet, og bruger gerne den ekstra tid det tager at spørge ind til ønsker og behov, så I får en sten der passer perfekt til jer. Vi har kort leveringstid, og overholder altid leveringstiden.

Når du vælger en gravsten i vores udstilling – er det den samme sten, som vi leverer.

Hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge udarbejder vi selvfølgelig også tilføjelser på eksisterende plænesten og gravsten.

Vi kan også hjælpe dig med sikring af gravsten på kirkegården. Formålet er at gravstenen ikke kan vælte.

Mangler du en sten til et gravsted? Vi hjælper dig! Kontakt os i dag eller ring på telefon 21 40 75 60 eller skriv til vores mail: info@stenhugger-fyn.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om hvordan I får den rigtige gravsten eller plænesten.