Gård- og logosten

Gårdsten

Hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge har vi igennem mange år udarbejdet forskellige sten – her i blandt gårdsten. Vi kan hjælpe dig uanset om du befinder dig på Langeland, Faaborg-Midtfyn, Nyborg eller Svendborg. Geografien på Fyn spiller ikke en rolle for, at du kan få en unik gårdsten.

Unikke gårdsten

Vi, hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge, tilbyder vi helt unikke gårdsten på Fyn – så tvivl ikke, hvis du har specielle ønsker. Kontakt os blot her på telefon 21 40 75 60 eller mail info@stenhugger-fyn.dk. Her kan du få et helt uforpligtende – og ikke mindst godt tilbud.

Vi har mange års erfaring med stenhuggeri – og derfor ved vi hvad der skal til for at skabe en helt unik gårdsten til dig. Ydermere får du en gårdsten som passer præcis til det formål – som du ønsker. Gennem tiden har vi hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge hjulpet mange kunder med gårdsten, som har haft forskellige behov.

Udstilling af gårdsten

Du kan finde vores udstillinger i Kværndrup, Svendborg og Rudkøbing. Her er du altid velkommen til at komme forbi og se vores udstillinger. Kontakt os på telefon 21 40 75 60 – så vi kan tage en snak omkring hvad du søger.

Vi har billige priser – idet vi er et uafhængigt stenhuggeri. Hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge har vi mange års erfaring og vi vil med glæde tage en uforpligtende snak med dig. Derudover kommer vi gerne med forslag og idéer til din kommende gårdsten.

Ring i dag på telefon 21 40 75 60 eller skriv en mail til os her.

Logosten

Logosten giver dig en enestående mulighed for at fremvise hvor du holder til. Hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge kan vi hjælpe dig med at få en udsøgt logosten i god kvalitet.

Vi har mange års erfaring i branchen og har i tiden hjulpet med logosten til institutioner og foran bygninger. Hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge yder vi altid den bedste service og arbejde. Vi er altid meget imødekommende overfor idéer og forslag til din nye logosten. Hvis du ikke selv har en idé – vil vi med glæde hjælpe dig på vej. 

Logosten der fanger

Hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge hjælper vi dig gerne med idéer til din sten. Vi kan nemt udarbejde en logosten til dig, som fanger øjet. Her kan du på en unik måde reklamere for din virksomhed – og gøre det nemt for dine besøgende at finde din lokation.

Geografien på Fyn spiller ingen rolle for os – så tvivl ikke med at kontakte os. Vi ønsker at du skal have en kvalitets logosten. Så om du skal bruge en logosten i Nyborg, Faaborg, Svendborg eller på Langeland – vi hjælper dig. Ring i dag på telefon 21 40 75 60 eller skriv en mail til os her – så tager vi en snak og finder en god pris til dig.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring hos Stenhuggeren Sandager & Tåsinge – så vi ved kan altid komme med et bud på en logosten, som du kan bruge i mange år.

Vi er din lokale uafhængige stenhugger på Fyn, som altid kan finde en god pris til dig.

Få et helt uforpligtende tilbud i dag. Ring til os på 21 40 75 60 eller skriv en mail her.