Tilbehør og fuglebad til gravsted

Til at udsmykke gravstedet har vi diverse tilbehør at vælge mellem.

Her kan du pynte med fine trædesten, fuglebade og granitvaser i mange forskellige modeller, stentyper og farver, som alle kan være med til at fortælle den afdødes historie og gøre gravstedet helt specielt.

Vores fuglebade fås desuden i større udgaver, som kan anvendes som smuk udsmykning i haven, til glæde for fuglene.  Hvis du vil høre med om hvilke fuglebade du kan få hos vores stenhuggeri, er du meget velkommen til at kontakte os eller se vores udstilling.

Er du i tvivl om hvordan gravstedet kan udsmykkes og hvordan du bedst afspejler din kærlighed, savn og afdødes personlighed?

Vi ved, at det kan være en svær beslutning og et vigtigt øjeblik, der kommer til at have betydning hver kan i besøger graven om mindes.

Derfor giver vi altid personlig rådgivning med respekt for dig og afdøde. Vi tager os tid til at spørge ind, og hjælper med den helt rigtige unikke udsmykning, som gør at afdøde lægges til hvile på ordentlig vis.

Uanset om I vil have fuglebade, trædesten, granitvaser eller har særlige ønsker til skrifttype eller ornamenter på gravstenen, står vi klar med kreativ rådgivning, der giver gravstedet matchende elementer og en helt særlig stemning.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak.