Hos Stenhugger Fyn kan vi …

Torben fra Stenhugger Fyn som har udstilling ved Sandager og udstilling og værksted på Tåsinge, han kan hjælpe dig med rigtig mange opgaver. Derfor er det nemmere at sige “Hvad kan vi ikke hjælpe med?”.

Kontakt Stenhugger Fyn og få en snak omkring hvad vi kan tilbyde af løsninger til den opgave I står med. Vi er altid åbne for at hjælpe dig med idéer – hvis du har behov for dette. Ring på telefon 21 40 75 60 eller mail her. Vi laver gravsten og stenhugning til hele Fyn – Herunder Faaborg, Odense, Nyborg og Svendborg. 

Vi er en uafhængig stenhugger – og derfor kan vi føre gode konkurrencedygtige priser, som alle kan være med på.

Hos Stenhugger Fyn med fysiske lokationer ved Sandager & Tåsinge har vi mange års erfaring med stenhuggeri og derfor ved vi, hvad der skal for at skabe kvalitet til gode priser. Har du specielle ønsker til en opgave, så kan vi sagtens finde en løsning til dig.

Geografien på Fyn spiller ingen rolle for vores løsninger til dine opgaver. Så hvis du befinder dig i Nyborg, Faaborg, Svendborg eller på Langeland og har brug for en stenhugger, så er du kommet til det rette sted. Vi løser opgaven for dig. Kontakt os i dag og få et helt uforpligtende tilbud.

Bred vifte af stenhugger opgaver

Gennem tiden har vi løst mange spændende opgaver. Dette har været alt fra:

Vi har arbejdet med en bred vifte af opgaver – derfor kan vi sagtens løse dine specielle ønsker. Kontakt os nu på telefon 21 40 75 60 eller mail info@stenhugger-fyn.dk.